Tagdækkere søges

Tæt Tag Danmark søger nye tagdækkervirksomheder og tagpap-entreprenører, som vil gøre en forskel, og som brænder for kvalitet og godt håndværk.

 

Alle tagpap-tagdækkere kan blive medlem af Tæt Tag Danmark så længe at du har lysten og overholder vores krav til udført arbejde og kvalitet.

 

Vi stiller ingen krav om størrelsen på din virksomhed, eneforhandling, eller farven på din bil – og du kan være medlem af en indkøbs- og brancheforening og samtidigt forhandle vores produkter.

Bliv en del af et landsdækkende netværk

Tæt Tag Danmarks tagpap-løsninger lægges af godkendte og autoriserede tagpap-tagdækkere og tagpap-entreprenører. Som autoriseret tagpap-tagdækker indgår du i et landsdækkende netværk af seriøse, veluddannede tagpap-tagdækkere. Her kan du fx få tilskud til din markedsføring og nyde godt af rabatter på fx ovenlys og isolering via vores indkøbssamarbejde. Det er et samarbejde som betaler sig.

“Vi stiller ingen krav om størrelsen på din virksomhed, eneforhandling, eller farven på din bil – og du kan være medlem af en indkøbs- og brancheforening og samtidigt forhandle vores produkter”

Produkter

Tæt Tag Danmark har markedets mest miljøvenlige og innovative løsninger. Markedet efterspørger grønne og energirigtige løsninger og ingen tilbyder så mange forskellige grønne muligheder som os. Uanset om du skal lægge et traditionelt sort tagpaptag, et hvidt reflekterende tag med fx solceller eller måske et grønt bevoksningstag, så har vi den helt rigtige løsning og den bedste totaløkonomi.

 

Koncept

Tæt Tag Danmark arbejder ud fra et nøje beskrevet koncept, som sikrer kvaliteten i arbejdet og giver op til 15 års forsikringsdækket garanti på materialer og udført arbejde.

 

Indkøbssamarbejde

Som autoriseret Tæt Tag Danmark entreprenør får du også adgang til vores fælles indkøbssamarbejde, som sikrer dig konkurrencedygtige priser på alt fra ovenlys og isolering til diesel og arbejdstøj.

 

Markedsføring

Tæt Tag Danmark støtter dig gerne i din markedsføring. Ved at overholde vores retningslinier kan du således få tilskud til fx annoncering eller hjemmesideproduktion.

 

Har du lyst til at vide mere om Tæt Tag Danmark, grønne tagløsninger eller hvordan du kan blive en del af fremtidens tagdækkernetværk hører vi gerne fra dig.

 

Kontakt os på telefon 70 12 22 10 eller send en e-mail for at høre mere.