Jeg har prøvet alt – og Derbigum er bedst

Holger Poulsen fra Ryslinge Tagdækning A/S er Autoriseret Tæt Tag Tagpap-tagdækker med mere end 50 års erfaring fra branchen. Han har gennem tiden arbejdet med alle typer tagpap og syntetiske folier, fra både danske og udenlandske producenter, og som professionel og erfaren tagdækker kan han bare konstatere “Jeg har prøvet alt – og Derbigum er bedst”.


Derbigums kvaliteter er uovertrufne på en lang række områder, lige fra lægning, levetid og til totaløkonomi og miljøpåvirkning. Til glæde for kunder, tagdækkeren selv og naturen.

 

Nem lægning og kvalitetskontrol

Derbigum kan både fastgøres mekanisk, svejses og klæbes med koldklæber – og kræver kun ét lag tagpap for at holde tæt. Det betyder, at lægningen kan ske hurtigere end de traditionelle to-lags-løsninger, hvorved der spares udgifter til såvel arbejdslønninger som materialer.

Når et Derbigum tag er lagt, bliver det gennemgået af en uvildig kvalitetskontrol for at sikre, at taget er lagt efter alle kunstens regler og overholder gældende lovkrav. “Derbigums kvalitetskontrol og garanti er jo en sikkerhed for både kunden og for mig selv mod uventede problemer” siger Holger Poulsen.

“Det er også rart at kunne aflevere en opgave og have papir på, at man har gjort et godt stykke arbejde – og at kunden kan føle sig sikker i sin investering i mange år frem”.

 

Lang levetid

Utallige uvildige tests har dokumenteret, hvad praksis har vist gennem tiden. Derbigum holder længere og kræver mindre vedligehold end konkurrerende alternativer under skandinaviske klimaforhold. 

“Det er også rart at kunne aflevere en opgave og have papir på, at man har gjort et godt stykke arbejde – og at kunden kan føle sig sikker i sin investering i mange år frem”.

Den første rulle Derbigum i Danmark blev lagt i 1977, og den holder stadig tæt trods sine næsten 40 år på taget.

 

“En af Derbigums fordele, i forhold til traditionelle pap-tage, er det indbyggede væv, som beskytter asfalten mod solens UV-stråler og dermed forlænger tagets levetid” fortæller Holger Poulsen. “Desuden gør svejsning og lægning med trykhjul at Derbigum altid holder helt tæt“.

Den bedste totaløkonomi

Derbigums lange levetid og mindre vedligehold gør, at man som tagejer skal have pungen op af lommen færre gange end ved konkurrerende alternativer. Derfor får man som Derbigum tagejer både markedets bedste tagpapløsning og samtidigt den bedste totaløkonomi på sigt. Det er ren win-win for alle.

 

Kontakt os på telefon 70 12 22 10 eller send en e-mail for at høre mere.