Tæt Tag Danmark er Danmarksmester i miljørigtige og bæredygtige tagløsninger

Tæt Tag Danmark er Danmarks stærkeste landsdækkende netværk af selvstændige tagdækkere med speciale i nybygning og renovering af grønne tagpap-løsninger, flade tage og hældningstage med tagpap. Så hvis du skal have noget skåret ud i pap, ja så er det er os du skal have fat i. 

 

Vi har specielt fokus på miljørigtige og bæredygtige tagløsninger. Vores cradle-to-cradle filosofi sikrer at der er tænkt miljø i alle led. Lige fra råvarer, produktion, anvendelse til genbrug.

 

Vores autoriserede tagdækkere er blandt branchens dygtigste og bedst uddannede. Vi bruger de bedste produkter og vores løsninger er underlagt en uvildig kvalitetskontrol og op til 15 års forsikringsdækket garanti. Derfor kan du altid være helt sikker på at have dit på det tørre, når du vælger en Tæt Tag Danmark tagdækker.

 

Tæt Tag Danmark har stor fokus på grønt byggeri og fører uden sidestykke markedets mest miljørigtige og bæredygtige tagpap-løsninger.

 

På disse sider kan du læse mere om vores måde at arbejde på, og hvorfor du bør vælge en Tæt Tag Danmark tagdækker næste gang du skal have lagt et tagpap-tag.

 

Find din lokale Tæt Tag Danmark tagdækker her.