Tæt Tag Danmark arbejder som eneste leverandør med et genbrugsprogram for tagpap

Tæt Tag Danmark arbejder som eneste leverandør med et genbrugsprogram for tagpap

Genbrug af tagpap

Genbrug er penge. Mange penge. Og masser af miljøhensyn og god samvittighed. Faktisk er burde der ikke være et øje tørt hos nogen. For det er både sund fornuft og big business.

 

Det ved vi hos Tæt Tag Danmark, og det er årsagen til, at vi som den eneste danske tagpap-leverandør arbejder med et genbrugsprogram for tagpap.

Gennem vores genbrugsprogram opsamles gammelt tagpap og rester fra nylægning. Den udtjente tagpap returneres til fabrikken, og indgår i produktionen af nyt tagpap. Dermed sparer vi både penge, energi og råstoffer.

 

Sidste år alene genbrugte vi over 10.000 tons tagpap og reducerede derfor miljøbelastningen tilsvarende, samtidigt med at vi sparede udgiften til nye råvarer.

 

Hos Tæt Tag Danmark tænker vi nemlig miljø og bæredygtighed ind i alt hvad vi laver. Også vores miljørigtige og bæredygtige tagpap-løsninger, der reducerer bygningers energiforbrug, CO2-udledning og vandforbrug.


Det er løsninger, som giver sorte tal på bundlinien – også i dit grønne regnskab – og er årsagen til, at førende virksomheder og institutioner vælger Derbigum på taget.

 

I videoerne nedenfor kan du se hvordan Derbigum genbruger tagpap.

 


Kontakt os på telefon 70 12 22 10 eller send en e-mail for at høre mere.